Arkansas'ın Little Rock kentindeki Black Friday alışveriş merkezinde yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

EnguLizyoN

New member
Kara Cuma günü Arkansas'ta bir alışveriş merkezinde yaşanan silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. en yoğun alışveriş günleri Yetkililer, yılın

Little Rock polisi bir basın açıklamasında, Park Plaza'da yerel saatle 13:44'te meydana gelen silahlı saldırıyı, aktif bir silahlı saldırı durumundan ziyade münferit bir olay olarak nitelendirdi. Polis, olayın “iki kişi arasında çıkan ve silah sesine dönüşen rahatsızlık” olarak başladığına inanıldığını söyledi.

Polis, her iki kurbanın da tamamen iyileşmesinin beklendiğini söyledi. Hemen herhangi bir tutuklama duyurulmadı.

Little Rock Polis Şefi Heath Helton ilk olarak öğleden sonra düzenlediği basın toplantısında, müdahale eden polislerin olay yerinde bir yaralı bulduğunu ve diğer iki kişinin daha sonra hastaneye geldiğini söyledi. Ancak polis daha sonra bölgedeki bir hastaneye özel araçla iki değil yalnızca bir kurbanın götürüldüğünü açıkladı.

Çatışmanın kesin koşulları belirsizdi. Journey's Kidz ayakkabı mağazasının müdürü Troy Daniell, Arkansas Democrat-Gazette'e silah seslerini duyduğunda çalıştığını söyledi ve “mağazamdaki tüm müşterileri oradan çıkardı. İlk silah sesini duyduğumda bir şeyin düşmüş olabileceğini düşündüm ama sonra birkaç silah sesi daha duydum ve ne olduğunu hemen anladım.”

bir ifadeLittle Rock Belediye Başkanı Frank Scott Jr., “Bugün iki kişinin dikkatsiz, anlamsız ve suç teşkil eden eylemleri bölge sakinlerinin ve ziyaretçilerin hayatlarını ve güvenliğini tehlikeye attı. Bu olayın mağdurları için dua ediyoruz ve tamamen iyileşmelerini umuyoruz.”

Haberler'den daha fazlası