Bir Idaho çocuğunun dokuzuncu doğum günü dileği nasıl tamamen farklı bir ton vurdu

EnguLizyoN

New member
Coeur d'Alene, Idaho – Doğum gününüz, bencil olmanın uygun olduğu yılın bir zamanı. Her şey sizinle ilgili ve çocuklar mumlarımız olduğu sürece bu nimette geçiyorlar.

Ancak Idaho, Coeur D'Alene'den 9 yaşındaki Grant Mullen için, son doğum günü partisi tamamen farklı bir ton vurdu.

Geçen yıl, Grant'in babası Mark, özel ihtiyaçları olan insanlar için bir rekreasyon merkezi olan SNR'de gönüllü olmaya başladı. Başladıktan kısa bir süre sonra Grant'e gönüllü oldu.

Haberler'e verdiği demeçte, “Çocuklarınızı genç yaşta dahil etmek çok önemli,” dedi. “Gerçekten çok büyük bir fark yaratıyor.”

Mark Grant'e geçen Eylül günü doğum günü için ne istediğini sorduğunda, cevaptan hoş bir şekilde şaşırdı.

“Ona, 'Doğum gününüz için ne yapmak istersiniz? Kim davet etmek istiyorsun? Ne istiyorsun?' Söylediklerinden daha iyi olamazdı, “dedi Mark. “Şimdiye kadarki en mükemmel cevap.”

Grant'in dileği SNR'deki herkesi doğum günü partisine davet etmekti.

“Çünkü doğum günlerine davet edilmiyorlar,” diye açıkladı Grant. “Bazen insanlar çok fazla sevgi almazlar. Üzücü.”

SNR grubu geçen hafta Mullen ailesi ile tekrar bir araya geldi. Ebeveynler Haberler'e, çocuklarının çoğunun gerçekten çok sayıda doğum günü partisine davet edilmediğini söyledi. Ancak karıştıkça, Grant'in bu davetiyeleri gönderdiğinde sadece nazik olmadığı anlaşıldı. Onları gerçekten burada istedi.

“Onlar daha güzel, nazik,” dedi Grant. “Ve her zaman kızmazlar.”

Bu duygu karşılıklı idi.

“O benim en iyi arkadaşım,” dedi Grant'den Cade Johnson.

Sam McEnany, “Sadece onu seviyorum. O benim kardeşim.”

Ve bu gibi, hediyelere ihtiyaç duyan arkadaşlarla.

Haberler'ten daha fazlası

Steve Hartman

Steve Hartman bir Haberler muhabiridir. İzleyicilere haftalık ödüllü özellik segmentinde “Yolda” ile karşılaştığı eşsiz insanlardan hikaye taşıyan hikayeler getiriyor.