EnguLizyoN
New member
Strasburg, Colorado – Stephanie Peabody, Strasburg, Colorado'daki garaj kamerasından çekilen güvenlik görüntülerine bakmaya başladığında, Şubat gecesi tam olarak neler olduğunu bir araya getirmeye çalışıyordu.
Sonunda, sadece cevabı değil, aynı zamanda bir ömür boyu sürprizini de buldu.
Her şey Stephanie ve kocası 3 yaşındaki oğulları Bridger'ı büyük büyükannesi 78 yaşındaki Sharon Lewis ile terk ettiklerinde başladı.
Bridger ve büyükannesi, Lewis takıldığında ve beton bir adımda kafasına çarptığında Peabody evine yürüyorlardı. Kalkamıyordu, bolca kanıyordu ve telefonunu arabada bırakmıştı.
İlk olarak, komşulardan yardım için bağırmaya çalıştılar, ama bu işe yaramadı.
Tek çözüm Bridger'ın Lewis'in arabasına dönüp telefonunu alması içindi.
“O (Bridger), 'GG, bizi duymuyorlar' dedi. “Lewis Haberler'e anlattı.” Dedim ki, “Biliyorum, bu yüzden telefonumu alman gerekecek.” Dedi.
Gece oldu ve arabaya dönüş yol aydınlatılmadı. Tamamen karanlıktaydı.
“Çok korktum,” dedi Bridger Haberler'e. “… Çok karanlık.”
“Karanlık sadece küçük bir adam için korkunç bir şey,” dedi Lewis.
O zaman Bridger bu üç küçük kelimeyi güvenlik videosuna yakalanan fısıldadı: “Korkma.”
Bu noktaya kadar, Bridger hiç bir araba kapısı bile açmamıştı, böylesine böyle bir ölümle karşılaştı.
Ama cesurca Lewis'in arabasına gidip kapıyı açabildi. Karanlık yenildi.
“Onunla gurur duydum,” dedi Peabody oğlu.
O kazadan bu yana yaklaşık üç ay geçti. Lewis iyileşti ve arka bahçeye yeni ışıklar kuruldu. Ama belki de en önemli değişiklik ailenin yeni korkusuz tutumları oldu.
Peabody, olayın ona özel eğitim alanında kariyer yapması için ilham verdiğini söyledi.
Peabody, “Bu her zaman yapmak istediğim bir şey, ama şimdi bunu yapma şansını yakalamak gibi: 'Korkma' 'dedi. “Koluma dövme yaptırdım.”
Hepimiz içindeki çocuk için bir hatırlatma. Bazen gerçek cesaret korkuyor ve yine de karanlığa suçlanıyor.
Haberler'ten daha fazlası
Steve Hartman
Steve Hartman bir Haberler muhabiridir. İzleyicilere haftalık ödüllü özellik segmentinde “Yolda” ile karşılaştığı eşsiz insanlardan hikaye taşıyan hikayeler getiriyor.
Sonunda, sadece cevabı değil, aynı zamanda bir ömür boyu sürprizini de buldu.
Her şey Stephanie ve kocası 3 yaşındaki oğulları Bridger'ı büyük büyükannesi 78 yaşındaki Sharon Lewis ile terk ettiklerinde başladı.
Bridger ve büyükannesi, Lewis takıldığında ve beton bir adımda kafasına çarptığında Peabody evine yürüyorlardı. Kalkamıyordu, bolca kanıyordu ve telefonunu arabada bırakmıştı.
İlk olarak, komşulardan yardım için bağırmaya çalıştılar, ama bu işe yaramadı.
Tek çözüm Bridger'ın Lewis'in arabasına dönüp telefonunu alması içindi.
“O (Bridger), 'GG, bizi duymuyorlar' dedi. “Lewis Haberler'e anlattı.” Dedim ki, “Biliyorum, bu yüzden telefonumu alman gerekecek.” Dedi.
Gece oldu ve arabaya dönüş yol aydınlatılmadı. Tamamen karanlıktaydı.
“Çok korktum,” dedi Bridger Haberler'e. “… Çok karanlık.”
“Karanlık sadece küçük bir adam için korkunç bir şey,” dedi Lewis.
O zaman Bridger bu üç küçük kelimeyi güvenlik videosuna yakalanan fısıldadı: “Korkma.”
Bu noktaya kadar, Bridger hiç bir araba kapısı bile açmamıştı, böylesine böyle bir ölümle karşılaştı.
Ama cesurca Lewis'in arabasına gidip kapıyı açabildi. Karanlık yenildi.
“Onunla gurur duydum,” dedi Peabody oğlu.
O kazadan bu yana yaklaşık üç ay geçti. Lewis iyileşti ve arka bahçeye yeni ışıklar kuruldu. Ama belki de en önemli değişiklik ailenin yeni korkusuz tutumları oldu.
Peabody, olayın ona özel eğitim alanında kariyer yapması için ilham verdiğini söyledi.
Peabody, “Bu her zaman yapmak istediğim bir şey, ama şimdi bunu yapma şansını yakalamak gibi: 'Korkma' 'dedi. “Koluma dövme yaptırdım.”
Hepimiz içindeki çocuk için bir hatırlatma. Bazen gerçek cesaret korkuyor ve yine de karanlığa suçlanıyor.
Haberler'ten daha fazlası
Steve Hartman
Steve Hartman bir Haberler muhabiridir. İzleyicilere haftalık ödüllü özellik segmentinde “Yolda” ile karşılaştığı eşsiz insanlardan hikaye taşıyan hikayeler getiriyor.