Javier Milei ilk kez hisse senetlerini dolara bırakmaya bir randevu aldı

PiKe

New member
İlk kez, Javier Milei, hisse senetlerinin çıkışında bir randevu aldı. Bunu teyit etti 1 Ocak 2026'da “Var Olmak sona erecek”, ancak değişim kısıtlamalarının bitmesi için kapıyı açık bırakmasına rağmen Temel ödemeleri içeren IMF ile yeni bir anlaşma onaylanması durumunda.

Başkan, tanım aşamasına giren yeni bir kredi için para fonu ile müzakerelere atıfta bulundu: “Bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz. Ama aynı zamanda Arjantin'in başarılı olması için sadece Arjantin'e bağlı olduğu inancımız var. Politikamız, sıfır açığı müzakere etmemek ve zor bir para politikasını sürdürmek için mali sertliktir. Daha sonra hızlanacak mali köprülerimiz varsa, “

Bu çerçevede, “Fonun yardımı olmadan, 1 Ocak 2026'da hisse senetlerinin var olmayı bırakacağını” açıkladı. Bunu ifade etmesine rağmen Ödemeler daha önce gelirse, “daha hızlı” yapılabilir.

“Görmelisin Program nasıl yapılandırıldıfonların nasıl uygun ve hisse senetlerinin çıkışını belirleyecek, “dedi LN+ile yapılan bir röportajda.

Arjantin hükümeti, Bakan Luis Caputo önünde, aylardır yeni bir anlaşma müzakere ediyor Böylece IMF 11.000 ABD Doları ile 13.000 Milyon ABD Doları arasında veriyor, Bu, 2018 yılında Mauricio Macri başkanlığı altında alınan ve Alberto Fernández'in yönetimi sırasında 2022'de yeniden müzakere edilen 44.000 milyon dolarlık kredi maçını yeniden finanse etmek için yeni fon olarak gelecekti.

Tam tedavide, Ocak ayı boyunca ajans, teknisyenleri gündeme getiren bir rapor yayınladı. öneriler Arjantin ekonomisini güçlendirmek. Orada Milei'nin hisse senetlerine dolara son vermesi gerektiği konusunda ısrar ettiler: Serbest Bırakma Kısıtlamalarını Serbest Bırakın ve Döviz Kurulunu Birleştir -Muhtemelen ağırlığın devalüasyonuna yol açacak – böylece merkez bankası (BCRA) uluslararası rezervlerinde para birimleri biriktirmek daha kolaydır.

Başkan birkaç kez listeledi Üç koşul Hisse senetlerinin ortadan kaldırılması için verilmelidir: Enflasyon yaklaşık% 2,5 civarında korunur son aylarda olduğu gibi, Trawling PEG veya resmi doların kontrollü yükselişini aylık% 2'den% 1'e düşürün (Bu Pazartesi yürürlüğe girdi) ve merkez bankasının rezervlerinin sağlam olduğunu.

Bu üç kılavuzdan ikisi yerine getiriliyor, ancak hala önlemi sürdürmek için dolar stokunun yeterli olduğuna dair bir çözüm var.

IMF genel müdürü Kristalina Georgieva ile Javier Milei.

Güvensizlik için Kicillof Saldırısı

Röportaj sırasında, Milei, Güvensizlik ve Suç Dalgası için Vali Axel Kicillof'a saldırdı Conurbano'da.

“İl Kan banyosu. Lucas (Aguilar) davası vardı. Ve yine de Kicillof bir yürüyüşte siyasi gürültü yapmayı tercih etti“Cumhurbaşkanı, Moreno'daki Lucas Aguilar'ın teslimat suçuna ve Cumartesi günü LGBT gösterisinde Valinin varlığına atıfta bulundu.

Cumhurbaşkanı, Buenos Aires eyaletinin “İnsanın toprakları yok.” Ulusal Hükümetin müdahale edebileceği olasılığı sorulduğunda, “Nüfus için açık olması gereken şey, Arjantin'in federal bir ülke olması. Yani, eyaletteki güvenlik eyaletin sorumluluğundadır. Şimdi uyardım. – Kicillof işe yaramaz. Sistematik olarak deneyin. Haklı olarak duruyor “

Bu anlamda, yardım istemek için telefonda onu ararsa valiye neye cevap vereceğini söyledi: “Ben başkanım ve Buenos Aires de bana oy verdi. Yardım için gitmem gerektiğinde yardım ediyorum. Eğer beni istemiyorsa yardım ediyorum … O sorunun bir parçası, çözüm değil

Axel Kicillof ve Máximo Kirchner, Milei'ye karşı LGTB Mart ayında.
Axel Kicillof ve Máximo Kirchner, Milei'ye karşı LGTB Mart ayında.

Milei, Davos'taki tartışmalı sözlerini onayladı

Milei de Davos'taki tartışmalı konuşmasını savundu, Cumartesi günü kitlesel protesto için tetikleyici olduğunu ve sözleriyle ısrar etti: “Cinsiyet ideolojisine uymuyorsanız, homofobiksiniz. Hayır, homofobik veya transbik sos yapmayın. Söylediğim ifadeye dikkat edin: Extreme'ye alınan cinsiyet ideolojisi istismara yol açar. Yani, pedofiller

“Bu küçük bir şey gibi görünüyor ve küçük bir şey değil,” diye devam etti. Ve devam etti: Onu hapse sokan bir adamın, kendiliğinden algılanan bir adamın, birçok kadın ihlal edildiğini, hamile bir saçmalık var.

“Bugün radikal feminizm kadınlara karşı erkeklerdir ve eğer bir kadın düşmanı olmanızı öneren bu formata uymazsanız. Etiket görünür ve sansür görünür, iptal. Wokizm derinden şiddetli“Dedi.

Kapsamlı röportajın başka bir bölümünde, liberter şunları söyledi: “İlde 240 hormonizasyon merkezi vardır. Bana bir korku gibi görünüyor. Sizce bir yaratığın, bir çocuğun bilecek bir konumda olduğunu düşünüyor musunuz? İnsanların ne düşündüğünü bilmiyorum. Benim açımdan, cinsel organların başını doldururken biyolojisinin dediği şeyden başka bir şey olan … türü biyolojiden ayırma.

Javier Milei, Davos'ta cinsiyet kimliğine yönelik saldırılarla tartışmalı bir konuşmayı telaffuz etti. Şimdi sözleriyle ısrar etti. Fotoğraf Efe
Javier Milei, Davos'ta cinsiyet kimliğine yönelik saldırılarla tartışmalı bir konuşmayı telaffuz etti. Şimdi sözleriyle ısrar etti. Fotoğraf Efe

Yasal yaştayken cinsiyeti değiştirme ile ilgili olarak şöyle dedi: “Bunu yapmak istiyorsanız. Eğer kendi algılamanız ve bir mühür olmak istiyorsanız, sorunum yok. Bana kötü görünen şey, bunun hesabını ödemem gerektiğidir. Bu bir hak değil, bu bir ayrıcalık