Louisiana babası 6 yaşındaki oğlunu cinayet için mazeret olarak kullandı mı?

EnguLizyoN

New member
Reggie olarak bilinen Reginald Reed Jr., yirmi yılı aşkın bir süredir annesini kimin öldürdüğünü merak ederek harcadı, Selonia Reedsadece 6 yaşındayken. Bir banka memuru olan Selonia, vücudu Louisiana, Hammond'daki arabasında bulunduğunda 26 yaşındaydı.

Reggie'nin o günün son anılarından biri, annesinin ona Hammond Meydanı Alışveriş Merkezi'nde çikolatalı bir kurabiye alması. Ayrıca ona veda ettiğini hatırlıyor ama diğer her şey bir bulanıklık.

“48 saat” ve katkıda bulunan Vladimir Duthiers, “Annemin asla eve gelmediği gün” nde takip eden on yıllar içinde neler olduğunu araştırıyor. Bölüm şimdi Paramount+'da yayınlanıyor.

Reginald “Reggie” Reed Jr., sol ve annesi Selonia Reed.

Facebook

Ağustos 1987'de Selonia'nın cesedinin mavi Chevy Sprint'in içinde kamış evinden yaklaşık bir buçuk mil uzakta bir park alanında bulunduğu sıcak bir yaz günüydü. Polis, bludgeoned olduğunu, birden fazla kez bıçaklandığını ve çıplak soyulduğunu söyledi. Polis, cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.

Selonia'nın kocası Reginald Reed Sr, vücudu bulunmadan bir saat kadar kayıp olduğunu bildirmişti. Reginald, 23 Ağustos 1987 sabahı polise Selonia'nın bir gece önce bir kız arkadaşıyla dışarı çıkacağını söyledi. Bu kız arkadaşı daha sonra polise ikisinin o gece dışarı çıkma planı olmadığını söyledi, ancak Reginald hikayesine yapıştı.

Soruşturma ortaya çıktıkça polis, Selonia'nın akrabalarına Reginald'ın fiziksel olarak küfürlü olduğunu ve boşanmaktan bahsettiğini söylediğini öğrendi. Erken bir şüpheli oldu, ancak bu şüphenin hiçbiri sadece çocuk olan Reggie'nin kulaklarına ulaşmadı.

Reggie'nin video kasetinden, 6 yaşındaki annesi Selonia Reed'in 1987'de öldürülmesinin ardından polis tarafından röportaj yaparken, babası Reginald Reed Sr. ile birlikte kaldı.

Louisiana Eyalet Polisi

Reggie, babasından izin aldıktan sonra polis tarafından sorgulandı. Polis, Reggie'nin babası yanına otururken bir polis dedektifi ile yaptığı röportajı videoya kaydetti. İkisinin akşamı video oyunları oynayarak ve aynı kanepede uyuduğunu söyleyerek babasının etkinlik versiyonuna kefil oldu. Aslında, Reggie babasının mazereti oldu. Yıllar sonra, Reggie bu röportajı gördü ve 6 yaşındaki benliğinin “annesi” ve “baba” istediğini istediğini görünce duygusal hale geldi.

Duthiers, “Orada oturmanın 6 yaşındaki bir çocuk olarak nasıl olduğunu hayal edemiyorum.” Dedi.

Reggie, “Buna baktığımda, bunun benim olduğuna inanmak hala zor” dedi. “Bu videoyu izlemek bu kadar geri getiriyor… çok soru ve – ve acı çünkü… beni ağladığımı görüyorum.”

Reggie, “Annemin eve gelmediği gün” başlıklı deneyimleri hakkında bir anı yazdı.

Reggie'nin babasının, 25 yıl sonra 2012'de bir Teksas Ranger'ın evine geldiği davada en önemli şüpheli olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. O zamana kadar Reggie 31 yaşındaydı, kolejden mezun oldu ve San Antonio yakınlarındaki bir ilaç şirketinde çalışıyordu.

“Ben gibiydim, bu nereden geliyor?” Reggie “48 saat” dedi. “Sorduğumu hatırlıyorum, ortaya çıkan yeni kanıtlar var mı?”

Ancak önümüzdeki birkaç yıl boyunca, davadaki yeni baş araştırmacı, Louisiana Eyalet Polisi'nden Teğmen Barry Ward, yeni kanıtlar bulabildi. Sonunda, Reginald ve iddia edilen bir suç ortağının ikinci derece cinayet için suçlanması yeterliydi.

Jimmy Ray Barnes adlı Reginald'ın arkadaşı olan suç ortağı, beş yıl hapis cezası karşılığında Reginald'a karşı tanıklık etmeyi kabul etti. Kasım 2022'de Reginald Reed Sr., Selonia Reed'i öldürdüğü için ikinci derece cinayetten suçlu bulundu ve daha sonra hapse mahkum edildi.

Annesinin ortadan kaybolmasından onlarca yıl sonra, adam babanın en önemli şüpheli olduğunu keşfeder

04:40

Ward, Reggie'ye polisin Reginald'ın Selonia'yı yatak odalarında öldürdüğüne inandığını söyledi. Dedektifler daha sonra vücudunu arabasına yerleştirdiğine ve bulunduğu yere sürdüğüne inanıyorlar. Reginald'ın ortak komplocu Jimmy Ray Barnes, duruşmada Reginald ile suç mahallinde tanıştığını ve Reginald'ı Selonia'nın cesedinin yanındaki arabada gördüğünü ifade etti.

Reggie bugüne kadar babasının suçluluğunu sorgulamaya devam ediyor.

“Adalet istiyorum, ama adaletin babamın ömür boyu hapse girmesi fiyatına geleceğini düşünmedim,” dedi Reggie şunları soran Duthiers: “Babanızın anneni öldürdüğüne inanıyor musunuz?”

“Bilmiyorum… başka bir soru-Babamın biraz katılımı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Belki. Yine de bilmiyorum. Bilmiyorum. İşte burası, savaş römorkörü gibi.”

Reggie, devletin tanıdığı baba ile iddia ettiği şeyi kare yapmak için mücadele ettiğini söyledi. Reggie, babasının kendisine sevdiğini, onu özel okula koyduğunu ve bugün olduğu adam olmak için onu yetiştirdiğini takdir ediyor.

“Sadece babasının türünü bilmek,” dedi Reggie. “Sadece bir sayfayı çeviremiyorum ve babama tam bir canavar olarak bakamıyorum.”

Haberler'ten daha fazlası