Tuskegee Airmen, Kadın İkinci Dünya Savaşı pilotlarının videolarını içeren ABD Hava Kuvvetleri Revize Eğitim Kursu

EnguLizyoN

New member
Videoları içeren ders planları Tuskegee Airmen, II. Dünya Savaşı sırasında hizmetleriyle tanınan çığır açan siyah pilotlar ve Kadınlar Hava Kuvvetleri Servis PilotlarıABD Hava Kuvvetleri yetkilileri, ordu için savaş uçaklarını feribot etmek için hayati olan kadın II. Dünya Savaşı pilotlarının geçici olarak kaldırıldığını söylüyor.

Çeşitlilik ile ilgili temel eğitim için ders planları, Başkan Trump'ın sona ermeyi amaçlayan bir yürütme emrine uyup uymadıklarını belirlemek için incelenmektedir. çeşitlilik, eşitlik ve dahil etme Federal hükümet içindeki programlar.

Bir Hava Kuvvetleri yetkilisi Haberler'e şunları söyledi: “Başkan tarafından verilen yürütme emirlerine uyumu sağlamak için şu anda incelenen müfredatı kaldırma acil adımlar atıldı. Tarihsel videolar ABD Hava Kuvvetleri ve Uzay Gücü müfredatına girdi ve doğrudan odak değildi. Elbette kaldırma eylemleri.

Pazar günü Haberler'e yaptığı açıklamada, Hava Eğitimi ve Öğretim Komutanlığı komutanı Teğmen Gen. Brian S. Robinson, videoları içeren bloğun DEI materyalini içerdiği için revize edildiğini ve “onurunu vurgulayan müfredat veya içerik olmadığını vurguladığını söyledi. ve Tuskegee Airmen veya Kadın Hava Kuvvetleri Servisi pilotlarının cesareti temel askeri eğitimden çıkarıldı. “

Yetkili, müfredatı Başkan Dei yönetici eylemiyle uyumlu hale getirecek şekilde ayarlayacak revizyonun 23 Ocak'ta başladığını ve hiçbir havacının veya velilerin bu eğitim bloğunu kaçırmayacağını söyledi.

Robinson, “Bu birimlerin ve havacıların II. Dünya Savaşı ve ötesinde ulusumuz için savaştığı belgelenmiş tarihi mirasa odaklanan revize edilmiş eğitim 27 Ocak'ta devam edecek.” Dedi. “Hava Kuvvetleri, bu Airmenlerin inanılmaz mirasını herhangi bir eğitimden çıkarmadı. Kişisel hizmet, fedakarlık ve mücadele etkinliği örnekleri, bir havacı ve vasi olmak için gerekli temel değerler, karakter ve savaşçı ahlakı gösteriyor.”

Sorun tarihi videoların kendisinde olmayabilir, ancak Air Force temel askeri eğitim DEI derslerinde kullanıldıkları. Bununla birlikte, daha net rehberliğin olmaması, Hava Kuvvetleri ve diğer ajansları, uygun olduklarından emin olmak için hangi içeriğin kaldırıldığına en geniş yaklaşımı benimsemeye gönderdi.

Birçoğu arasında Yönetici Emirler 20 Ocak'ından beri resmen işe başlamaBay Trump hedef aldı Çeşitlilik, eşitlik ve dahil etmeveya Dei, federal hükümet içindeki programlar.

1943: Alabama'daki Tuskegee Havaalanı'nda Afrikalı-Amerikalı Airmen eğitimi.

MPI/Getty Images

Trump yönetim yetkililerine göre, emirler “federal hükümetin içinde DEI'yi sona erdirmek” için tüm ajanslarda sözde DEI girişimleri için finansmanı azalttı. Ayrıca, federal hükümet genelinde çeşitliliği teşvik etmek için tasarlanmış geçmiş idarelerden önceki yürütme emirlerini ve eylemlerini iptal ediyorlar.

Bay Trump, yönetim ve bütçe ofisini, departmanlar içinde çeşitliliği, eşitlik ve dahil edilmeyi teşvik etmeyi amaçlayan tüm girişimler de dahil olmak üzere ajanslar arasındaki ilgili tüm yetkileri, politikaları ve programları sona erdirecek. Yetkililere ve siparişin metnine göre, yönetimin liyakat tabanlı bir işe alma sistemi olarak gördüğü şeyi geri yüklemeyi hedefliyor.

2020'de Bay Trump tanınmış 1943'te kanatlarını kazanan bir Tuskegee havacısı olan emekli tuğgeneral Charles McGee, Birlik Devleti adresinde. McGee ölü 2022'de.

Milli Park Servisi'ne göre, Tuskegee Airmen, 1941 yılında ABD Ordusu Air Corp'un siyah hizmet üyelerini Hava Kuvvetleri öğrencileri olarak eğitmek için bir program başlattığı Alabama'nın Tuskegee kentinde kuruldu. Öğretim Tuskegee Enstitüsü tarafından sağlandı.

Savaşın sonunda, Tuskegee Airmen 1.578 savaş görevini tamamlamış ve havacılar Ordu Hava Kuvvetleri'ndeki en yüksek onurlardan bazılarını aldı.

Tedeschi ailesi tarafından sağlanan fotoğraf, Jane Tedeschi'yi İkinci Dünya Savaşı döneminde bir WASP olarak uçtuğu uçaklardan birinin yanında gösteriyor.

Getty üzerinden Tedeschi ailesinin izniyle fotoğraf

Eşekarısı, yeni bombardıman uçaklarını montaj hatlarından uçmayı ve savaşa göndermeleri gereken havaalanlarına feribot etmeyi öğrendiler – erkek pilotları yurtdışındaki savaş görevlerine odaklanmaları için serbest bıraktı. Son on yılda Arlington Ulusal Mezarlığı'na gömülme hakkını kazandılar.

Eleanor Watson bu rapora katkıda bulundu.

Daha