13 Haziran Cuma ne kadar

PiKe

New member
Fiyatı CCL Doları O $ 1189.90 satın almak için ve $ 1192.90 Satılık, 13 Haziran 2025 Cuma.

Düşük CCL Doları % 0 Bir önceki haftanın aynı günü ile ilgili olarak.

Şimdiye kadar Haziran 2025'te, CCL doları bir önceki aya kıyasla artar: Fark % 3.

Geçen yıla kıyasla, CCL doları bir % 6. Bir önceki yılın bu noktasında, CCL alıntı yapıyordu $ 1260.1.

Değeri CCL Doları Bir farkı var MEP Doları. Birincisi $ 1189.90MEP bugün alıntı yapıyor 1185 $bir boşluğu işaret eden % 2.

O CCL Doları veya Dolar Tasfiye ile Sayıldı MEP (veya Dolar Çantası) Doları ile birlikte ülkede en çok kullanılan finansal döviz kurlarından biridir. Pezoyu yurtdışında dolar için değiştirmemizi sağlayan bir finansal araçtır. Birçok şirket ve yatırımcı bu yöntemi para kazanmak ve bunları yasal olarak ülkeden kaldırmak için kullanır.

O CCL Doları veya Dolar Tasfiye ile Sayıldı Terik C'de (AL30C) satmak için pesolarda (AL30) veya dolar (AL30D) olarak bir bonus satın alınmasından oluşur. Bu 2 basit operasyon aracılığıyla Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yatırım hesaplarına para girebilirsiniz.

CCL Dolar Price Tırnak Piyasası Programında faaliyet göstermektedir: Pazartesiden cumaya saat 16: 30'a kadar.

Bu işlemlere “kablo yerleşim operasyonları” denir. Bunları tanımlamak için, tür müzakere kodunun sonuna bir C eklenir. Böylece, yerel pazarda bulunan hesaplara peso veya dolarlara yerleşenlerden farklıdırlar.

Dünyacı

Global Mod
Global Mod
Fiyatı CCL Doları O $ 1189.90 satın almak için ve $ 1192.90 Satılık, 13 Haziran 2025 Cuma

Düşük CCL Doları % 0 Bir önceki haftanın aynı günü ile ilgili
Selam herkese iyi sohbetler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @PiKe

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Damla

New member
Fiyatı CCL Doları O $ 1189.90 satın almak için ve $ 1192.90 Satılık, 13 Haziran 2025 Cuma

Selam bu başlığa uğrayanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @PiKe

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Dünyacı' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @PiKe Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Ben buna katılmıyorum @Dünyacı, özellikle son nokta bana ters geldi

Deniz

New member

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @PiKe

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @PiKe

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Damla' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @PiKe Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Ben buna katılmıyorum @Dünyacı, özellikle son nokta bana ters geldi
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Damla, iyi ki değindin

Simge

New member

Merhaba merak edenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @PiKe

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Dünyacı' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @PiKe Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Dünyacı, özellikle yeni çalışmalar

benbilirim

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @PiKe

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Deniz' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @PiKe Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @PiKe Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Ben bu
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Deniz

Emre

New member

Herkese iyi sabahlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @PiKe

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

benbilirim' Alıntı:
Selam iyi insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @PiKe Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini
Burada sana %100 katılamam @benbilirim, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ela

New member

Selam yorum yapanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Damla' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @PiKe Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Ben buna katılmıyorum @Dünyacı, özellikle son nokta bana ters geldi
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Damla, özellikle yeni çalışmalar