Mauricio Macri, Guillermo Francos ile ayrılmış çarpıcı bir diyalogda

PiKe

New member
Eski Başkan Mauricio Macri'nin bu Salı öğle yemeğini Expoagro'nun kalbinde yetiştirilen büyük bir çadırda bitirdiği ve ekibiyle masadan kalktığında, kabine şefi Guillermo Francos, kendi insanlarıyla olay yerine gelen ortaya çıktı.

Hem profesyonelin lideri hem de liberter kabinede bakanların şefi 2025 baskısında sembolik tarım fuarı ve endüstrisini açan kaset kesimini paylaşmışlardı. Ancak gastronomik alanda tuttukları bu diğer karşılaşma onları yüz yüze buldu ve her ikisi de çok ciddiydi.

Macri Franks'a doğru ilerledi ve yetkiliyle tanıştı. Konuşma, eski cumhurbaşkanının neredeyse konuştuğu beş ila on dakika sürdü. Diyaloğu duyabilen katılımcılardan biri, Clarín'e Macri'nin Franks aracılığıyla ulus başkanına bir mesaj gönderdiğini söyledi: “Normale Dön”.

Salı günü Salı günü tarım ve sanayi fuarını ziyaret eden siyasi ve iş kadını olan Expoagro restoranında Franks ile konuşmadan bir süre önce Macri, gazetecilere, kurumsal para fonuyla yeni bir anlaşma imzalamak için gereklilik ve aciliyet kararnamesine başvurduğunu düşündüğünü, “trajikte bulunduğumuz kurumsal zayıflığı” gösterdiğini düşündüğünü düşündüğünü düşündüğünü, Bahia Blanca ve Örnek Olarak Şehirde Yaptıklarını Hükümet Başkanı Sıkışmayacak şekilde Sel Olmayacaktır- Devlet, devleti yok etmek için vaaz veren Javier Milei hükümetinin aksine, kamu işleri yapmaktan sorumlu olacak.

Buna ek olarak, eski başkan hükümete başka bir mesaj gönderdi – bu da Donald Trump'ın ardından Paris anlaşmasını terk etmekle tehdit ediyor – Bahia Blanca'da olanlarda iklim değişikliğinde nedenler buldu. “Bazen iklim değişikliği dinliyorum, diyorum, beyler, bakım, değil mi?”

Makri ve Franks merkezileştirilen tablolar, her ikisi de çok büyüktü. Kaburgalar ve vakum, salatalar ve incir dondurması azınca direndiği. Eski başkan kırsaldan selam aldı, sözcüsü Gustavo Gómez Repetto ve eski Üretim Bakanı Francisco “Pancho” Cabrera tarafından “korundu”. Bazı medya adamları katıldı, eski kırsal olan Luis Miguel Etchevehere, Francos kabine başkan yardımcısının yanındayken katıldı. Bir kenara oturan Lisandro Catalán, diğer yandan Entrerriano Valisi Rogelio Frigerio, Eski Macri İçişleri Bakanı. O zaman diğer valiler illerinin standlarını gezdilerMartín Llaryora, Maxi Pullaro, Nacho Torres, Gustavo Valdés.